Om te bestellen hoef je niet eerst ons kantoor te bellen. Al zijn we wel het meest bereikbare stemmenbureau van Amsterdam en Hilversum. Onze helpdesk is tot 22:00 uur bereikbaar. Een voice over beluisteren of bestellen kan 24 uur per dag.

1. Stemmenbureau voordelen
2. Stemmen bureau VoiceCowboys
3. Inschrijven als stemacteur
4. Auditie doen als nieuwe stem
5. Stemmenbureau uit Nederland

Stemmenbureau voordelen

Een stemmenbureau doet eigenlijk al het werk dat je zelf liever niet doet. Je hebt vast wel gezien dat er online werkelijk duizenden stemmen te vinden. Maar welke van deze stemmen leveren altijd kwaliteit, kunnen op afstand leveren (geen studiohuur) en werken bovendien vlot? Daar komt een gedreven stemcasting om de hoek kijken.

Wij hebben al enorm veel stemmen voorbeluisterd, met ze gesproken, en als er een wederzijds goed gevoel ontstond met elkaar in deze stemmenbusiness gegaan. Kortom, een tijdrovende klus dat wij (een soort van ;)) leuk zijn gaan vinden. Zo kun jij altijd zorgeloos kiezen uit de beste stemmen zónder het gedoe.


Stemmen bureau VoiceCowboys

Dagelijks kloppen er professionele stemacteurs bij ons stemmen bureau aan. Stemmen die je mogelijk zelf nooit had ontdekt. Omdat ze bijvoorbeeld geen website hebben en daardoor onvindbaar zijn op het internet. Ook spreken we regelmatig acteurs die meer stemmenwerk willen doen. Dit kunnen net zo goed briljantjes van stemacteurs zijn.

VoiceCowboys biedt daarom ook goede nieuwe stemmen een platform. We zijn zijn met onze stemmencasting zowel pro-actief als selectief. Maar de basis is: een goede stem, is een goede stem. Een trackrecord is wat dat betreft voor ons niet altijd leidend. Topvoetballer Cristiano Ronaldo moest ook ergens beginnen, toch?


Inschrijven als stemacteur

Wij werken zowel met stemacteurs als voice-overs. Wat precies het verschil is tussen deze twee functies leggen we uit in dit artikel. De stemmen die op ons platform worden gepresenteerd hebben zichzelf gratis ingeschreven. Het inschrijven gaat niet door een formuliertje in te vullen. Een stem biedt zijn dienst doorgaans aan door zijn stemdemo op te sturen. Wij werken overigens alleen met stemmen die een thuisstudio bezitten.

De reden dat wij een thuisstudio belangrijk vinden is dat VoiceCowboys snel wil kunnen leveren. Dit kan als stemmen hun eigen audiobestanden alvast voorbewerken en vanuit huis aanleveren. Ook kunnen wij uiteraard zo de voice-over tarieven laag houden. Wanneer je een demo én een thuisstudio voorhanden hebt, horen we uiteraard graag van je. Stuur je demo in mp3-formaat naar anne@voicecowboys.nl.

Wanneer je in aanmerking komt voor een plaats hoor je binnen 5 werkdagen van ons.

stemmenbureau auditie inschrijven


Auditie doen als nieuwe stem

Bij ons doe je de meest zorgeloze auditie ooit. Je hoeft namelijk niet naar ons bureau toe te komen. Eigenlijk is de inschrijving cq. het opsturen van je demomateriaal je auditie. Daarvoor zul je dus wel eerst een auditiedemo moeten maken. Dat klinkt moeilijker dan het is, want als je al iets hebt ingesproken kun je dat gewoon opsturen naar onze stemmencasting direcor Anne, zie mailadres hierboven.

Voor je auditiedemo geldt: liever twee goede voorbeelden van 30 seconden dan 2 minuten aan audio. Wanneer je nog geen demo hebt, heb je waarschijnlijk ook geen thuisstudio. Dit is echter wel één van onze voorwaarden om te kunnen worden toegevoegd aan het online stemmenbestand. Je kunt in het bovengenoemde artikel ook lezen welke apparatuur een professionele stem nodig heeft.


Stemmenbureau uit Nederland

De meeste stemmenbureaus uit Nederland zijn gevestigd in de hoofdstad. VoiceCowboys is als Mediabureau Amsterdam hierop geen uitzondering. Dit hebben we niet gedaan omdat het parkeren hier zo lekker goedkoop is of dat quinoa hier zo lekker smaakt. Het is historisch zo is gegroeid. Mediabedrijven vestigen zich namelijk vaker in de hoofdstad. Voorheen vond je een stemmenbank vaak in Hilversum of Rotterdam. Maar laten we eerlijk zijn: als je toch de keus heb om voor Amsterdam te gaan ;).

Gratis offerte of stem test

Ons Amsterdamse stemmen bureau is je graag van dienst met een offerte op maat. Of jou van dienst zijn met een gratis stem test van stemacteurs die je nog nooit eerder hebt gehoord. Je tijd laten besparen door een stemcasting sneller en makkelijker te maken. Net dat beetje extra service geven. Meedenken als je een bijzondere stem zoekt, of gewoon even een tekst door onze copywriters gratis laten controleren. Welkom, bij VoiceCowboys.

4.5/5 (79 Reviews)