voice over tarieven
Voicemail
179/vanaf
Inclusief 75 woorden
Daarna € 0.45 per woord
Kant-en-klare bestanden
Snelle levering
Meest gekozen
tarievenlijst bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm
189/vanaf
Inclusief 200 woorden
Daarna € 0.29 per woord
Kant-en-klare HQ-audio
Veilig online betalen
Snelle levering
Pre-roll
299/vanaf
Géén buy-out nodig
Kant-en-klare HQ-audio
Veilig online betalen
Snelle levering
 radio commercial richtprijzen
Radiospot
499/vanaf
Inclusief buy-out voor 1 jaar
Kant-en-klare HQ-audio
 offerte buy out fee
TV-spot
749/vanaf
Inclusief buy-out voor 1 jaar
Kant-en-klare HQ-audio
Zoek je een complete radiospot inclusief muziek? Contact onze radio-consultants!
Geen gedoe met muziekrechten
Binnen 48 uur kant-en-klaar
Zeer scherpe tarieven

Offerte op maat nodig?

Je kunt ons bereiken op 020-2101214
voice over referenties voicecowboys

Tarieven: Wat kost een voice-over?

Wat kost een voice-over voor het inspreken van jouw bedrijfsfilm? De tarieven voiceover van jouw voice-over of stemacteur worden berekend aan de hand van het exacte aantal woorden. Deze fee bestaat uit het starttarief van € 189 inclusief de eerste 200 woorden. Ook kun je meerdere films in één keer doorgeven, wat flink in prijs scheelt.

Aantal woorden 200 250 300
Voice over tarieven € 189 € 203 € 218

Alle basistarieven & prijzen zijn exclusief BTW.

Goedkope voice over tarieven

Stemmenbureau VoiceCowboys is begonnen in de vorige crisis, om een eind te maken aan de exorbitant hoge tarieven van weleer. Daarom introduceerden lage standaardprijzen, van bedrijfsfilm tot voicemail inspreken, en één goedkope tarievenlijst voor radio en tv commercials. Bij ons bespaar je dus altijd op de inkoop van voice-overs.

Deze goedkope voice over tarieven kunnen wij hanteren door simpelweg goedkoper te werken. Bij ons doe je zelf de boeking, en de opdracht komt direct binnen bij onze Nederlandstalige voice over. Door de boeking online te betalen via iDeal of PayPal besparen we ook op handmatig facturen versturen, wat je direct terugziet aan onze prijs.

Een (h)eerlijke tarievenlijst

Nog steeds werken veel concurrenten nog met opmerkelijke staffels in hun tarievenlijst. Bijvoorbeeld als je een script hebt met 202 woorden, dan valt ‘ie opeens in de prijs categorie 200 tot 300 woorden. Bij VoiceCowboys betaal je in zo’n geval slechts voor 2 woorden extra: slechts € 0,58 cent, wat neerkomt komt € 0,29 cent per woord.

Hetzelfde geldt voor de afname van meerdere radiocommercials in één keer. Sowieso rekenen we voor een meerdere tag-ons slechts het tarief van één tag-on, wat 50% van de commercial is. Dit geeft jou maximale vrijheid in creativiteit, zonder dat de voice-over kosten oplopen. Wist je dat we de mastering ook gratis doen?

Geen onnodige voice-over kosten

Net zoals prijsstaffels iets uit het verleden zijn, geldt dat ook voor studio kosten. Tegenwoordig klinken professionele thuisstudio’s net zo goed als een studio die je kunt huren. Tevens bespaar je zo direct op het uurtarief van een geluidstechnicus. En dat zie je terug aan onze voice over kosten die beduidend lager zijn.

Ook rekent Stemmenbureau VoiceCowboys vaak nooit iets voor extra’s. Waarom? Wij investeren liever in veel blije klanten, dan éénmalig iemand nog een extra factuurtje om de oren te slingeren. Volgens ons verdient een voice-over op deze wijze uiteindelijk ook meer met het inspreken van een webvideo, telefooncentrale, jingles of tv-commercials.

Wat is een buy-out voice-over?

Een buy-out voice-over is het afkopen van het gebruiksrecht van de stemacteur voor een bepaalde periode, dit is standaard één jaar. Er zijn uiteraard ook flexibele buy-outs mogelijk voor een korte campagne op de Nederlandse radio of televisie, van bijvoorbeeld een half jaar of slechts één maand.

VoiceCowboys doet trouwens niet aan buy-outs voor e-learning, infomercial of een instore, dus dat is makkelijk. Alleen bij radio en tv commercials is de buy-out nog van toepassing. Dit heeft te maken dat voice-overs hun campagnes nog willen beschermen met enige exclusiviteit voor de adverteerder, dus ook in jouw belang.

Wat verdient een voice-over?

De meeste professionele stemacteurs die werken als fulltime voice-over, verdienen vaak genoeg om er prima van rond te kunnen komen. Wat een voice-over exact verdient hangt natuurlijk af van zijn of haar ervaring en populariteit, maar gemiddeld is dit een bedrag tussen de €2.750 en €3.500 per maand.

Er zijn uiteraard er ook flinke uitschieters bekend. Zo verdiende de Amerikaanse acteur Eddy Murphy maar liefst $ 10 miljoen met de Engelse voice-over buy-out van Shrek. Omdat bekende namen op de filmtitel het aantal kijkers drastisch kunnen verhogen, spelen er bij zo’n hoog tarief logischerwijs ook hele andere marketing redenen mee.

4.7/5 (75 Reviews)
Onze voice-overs hebben al 7.500+
commercials en films ingesproken.

Zoek jij ook een professionele voice-over?
Regel het vandaag bij VoiceCowboys