Wanneer iets chique moet klinken kies je een (Britse) voice over Engels. Het accent van deze stem wordt als deftig en vertrouwenwekkend gezien. Niet zo toevallig dus dat voor bancaire producten of zaken waarbij vertrouwen een rol speelt vaak voor een Engelse voice-over wordt gekozen. Bij VoiceCowboys regel je zelfs makkelijk een budget voice-over Engels, zodat iedere productie van een stem kan worden voorzien.

Het Verenigd Koninkrijk is met zijn 64 miljoen inwoners bijna net zo groot als Frankrijk. Een groot land dus met een keur aan radio- en tv-stations. Dit maakt het land rijk aan zeer professionele voice-overs. De BBC heeft bijvoorbeeld ook vele lokale zenders. De stemmen van lokale zenders worden zeer regelmatig getraind door Engelse voice scouts van de BBC Londen, waardoor zelfs een minder bekende Engelse voice-over of stemacteur van landelijk niveau is.

Native voice-over English | Voice-over Engels vrouwEngelse voice over UKBritse voice-over | Engelse voice-over

Native voice-over English

De Engelse stemacteurs van VoiceCowboys spreken niet alleen met een puur Brits-Engels accent, zij zijn er ook woonachtig. Ze leven als voice-over daardoor de taal. Een belangrijke reden dat wij de beste Engelse voice-over stemmen uitkiezen die wonen in hun vaderland, is dat de uitspraak en tone of voice aan modetrends onderhevig is, net zoals bij Amerikaans Engels. Daarom klinken onze  Engelse voice-overs up-to-date en is je Britse stem 100% native Engelstalige voice over.

Binnen het British English zijn er uiteraard vele varianten op het accent, denk maar aan een Londens accent. Deze is uiteraard het bekendst, maar het Verenigd Koninkrijk kent zelfs meer dan 30 verschillende accenten. De grootste accentverschillen vind je trouwens in het Noorden en het Zuiden. De Engelse voice-over stemmen van VoiceCowboys spreken neutraal Brits-Engels. Algemeen Beschaafd Brits. Tenzij je kiest voor een Amerikaanse voice-over natuurlijk.

Met onze Engelse voice-over is het prettig werken. Als er toch taalfoutje in je tekst staat zullen ze je daarop altijd even attenderen. Het zijn dus geen stemmen die het puur voor het geld doen en schouderophalend teksten inspreken, zoals soms bij Amerikaans sprekende voice-overs. De Engelse voice-over acteurs van ons stemmenbureau zijn vakidioten die leuk vinden om te werken voor buitenlandse opdrachtgevers. Altijd een perfect eindproduct, alsof je het in de UK hebt besteld.

Engelse voice over

Voice-over Engels vrouw

Een veelgestelde voice-over vraag is: waarom is zo’n Engelse voice-over vrouw zo cheap bij jullie? Je zou inderdaad denken dat als je stemmen aanbiedt die hebben ingesproken voor merken als BMW, easyJet, MasterCard enz. toch zeker boven de 300 euro moeten zijn. Dat is normaal ook zo, alleen zien zij het extra werk van jou uit Holland als een extraatje. Ditzelfde geldt voor onze Engelse voice-over mannen. Kwaliteit voor een betaalbaar Engels voice-over tarief.

Er is nog een reden: Er zijn in Groot-Brittannië veel meer Engelse voice-overs dan hier. Dus als je zoekt naar een voice-over Engels vrouw komt dat goed uit. Veel meer keuze voor minder Engelse ponden. Wat dat betreft is de Britse stemmenmarkt niet veel anders dan welke andere markt dan ook. Meer aanbod maakt het voor de consument ook beter betaalbaar met vaak een betere voice-over service. Dit is dan ook precies bij onze Britse stem het geval die je in ons voice-over overzicht zult vinden.

Engelse voice over UK

Moet je verder nog ergens op letten wanneer je een Britse voiceover UK gaat bestellen? Het zou handig zijn als je de voice-over instructies – wanneer je die hebt – direct in het Engels kan doorgeven. Als je dat lastig vindt hoeft het niet uitsluitend, dan vertalen we je instructies even netjes voor je. De Engelse voice-over tekst hebben we trouwens graag als dat kan in het Engels, net als bij onze Nederlandse voice over.

Sommige klanten denken trouwens dat we volledig geautomatiseerd werken. Dat is tot op zekere hoogte ook zo, maar iedere voice-over bestelling die binnenkomt kijken we nog wel even snel na of er geen mogelijke onduidelijkheden inzitten voor onze Engelse voice-over. En als wij onverhoopt daar toch overheen lezen, kijkt de stem zelf ook nog mee. Daarom vragen we je bij Stap 3 naar je 06, bij vragen bellen we.

voice over engels

Britse voice-over

En daar houdt onze Engelse voice-over service zelfs niet op, want als je niet helemaal tevreden bent met de geleverde tone of voice, gaan we zelfs – wanneer je dat wenst – een gratis voice-over retake voor je laten inspreken. Soms is het fijn als je een referentie hebt (de eerste opname in dat geval) om vervolgens met de retake ‘the cherry on top’ te leggen. En laten onze voice overs ook fan zijn van cherries. Gewoon the little nose of the salmon leveren, right? 🙂

Engelse voice-over

Zoals je weet is het tijdsverschil met de UK één uur. Dat maakt het stiekem extra fijn om met ze te werken. Je deadline is immers altijd een uur later. Een voice-over bestellen gaat supersnel en tegen scherpe tarieven. Kies in het keuzemenu de Engelse voice-over taal, beluister de stemmen en kies de beste match. Upload je Britse voice-over tekst bij Stap 2 en de Engelse voice-over spreekt in. Simpel & snel!

5/5 (7 Reviews)