Voicemail inspreken?

Vandaag geregeld, bij VoiceCowboys Perfecte voice-overs. Prettige tarieven.

Professionele voiceover voor jouw voicemail? Geen probleem. VoiceCowboys is dé voice-over agency voor betaalbare voicemail stemmen. Een originele voicemail laten inspreken is zo gepiept!

Stap 1
Kies je stemacteur
Stap 2
Plaats je tekst
Stap 3
Bestel & klaar

Kies je stemacteur

 
nederlandse voice-over stemacteur
Carlijn
633
v.a. €189 

Nederlandse voice-over vrouw Carlijn klinkt fris, vriendelijk én heel vertrouwd. Al 12 jaar ervaring.

Guido
570
v.a. €189 

Guido is te horen als voice-over stem voor vele bekende merken. Fris én sympathiek stemgeluid.

stemactrice lenneke
Lenneke
541
v.a. €189 

De bekendste vrouwelijke voice-over van Nederland werkt dagelijks voor vele Nederlandse merken.

Benjamin
519
v.a. €189 

Hij klinkt eigentijds, duidelijk, aansprekend en betrouwbaar. Dé stemacteur met het geluid van nu.

 
 
Onze voice-overs hoor je overal
voice over referenties voicecowboys

Voicemail laten inspreken?

Succesvolle bedrijven letten op de kleinste details, als het gaat om hun marketing-uitingen. Dus waarom ook niet je voicemail bericht op een hoger niveau brengen? Een belcentrale of originele voicemails laten inspreken door ervaren voice-overs is zo ‘gepiept’ vanaf slechts € 129,00 ex. BTW.


Geschiedenis van de voicemail

Een voicemail inspreken werd al reeds in 1934 voor het eerst gedaan. Toen heette dat uiteraard nog niet iemand die een voicemail inspreekt, want dit was op een log antwoordapparaat waarvan berichten werden opgeslagen op geluidsbanden.

Toch was de Amerikaanse telefoonmaatschappij AT&T bang dat mensen een voicemail erg handig zouden vinden en door voicemailberichten minder reguliere telefoontjes zouden plegen. Het resultaat was dat AT&T de  voicemail uitvinding nog jaren verborgen zou houden.

Het eerste commercieel succesvolle antwoordapparaat zou in 1949 komen in de vorm van ‘The Electronic Secretary’. Maar ook dat ding was lomp en onhandig. Pas in de jaren ’80 werden de antwoordmachines echt mainstream door lage aanschafprijzen en goedkope opslag op cassettebandjes en later digitaal geheugen.

Tips voor het schrijven

Tip 1: Spreek met een lach
Ooit wel eens een telemarkeer aan de lijn gehad waarvan je óók nog iets hebt gekocht? Dan had je op zeker te maken met een persoon die het geheim kent van koude acquisitie een uitstekende telefoonstem: spreek met een lach op je gezicht. Maar dit geldt niet alleen voor bellen of een begroeting in een welkomstboodschap.

Dit is meteen onze belangrijkste tip voor als je een voicemail inspreekt bij KPN of Vodafone. Voor een zakelijk antwoordapparaat mag die lach uiteraard een glimlach zijn, maar onthoud tijdens een voicemail instellen: je hoort liever een vriendelijk iemand dan een sacherijn en dat bereik je door een (glim)lach.

professionele voicemail laten inspreken

Tip 2: Een rustige ruimte
Als je een begroeting of voice mail boodschap opneemt vanuit een Amsterdamse taxi met de ramen open krijg je niet het allerbeste resultaat. Want een lawaaiige omgeving met toeterende auto’s en ronkende motoren communiceert niet: “Ik ben een professional en ik neem je serieus met mijn KPN voicemail.”

Je kunt deze beeldvorming voorkomen door het antwoordapparaat in te spreken in een rustig deel van je kantoor of huis. Hoewel je niet perse hoeft te klinken als een telefoon voice-over, denk toch een beetje aan de akoestiek. Je voicemail instellen & inspreken in een ruimte met tapijt laat je stem bijvoorbeeld al veel beter klinken.

Tip 3: Wees uniek
Als je werk creatief en anders is, zou dat je voicemail ook niet moeten zijn? Algemene voicemail teksten als “Dit is de voice-mail van Anne, laat een bericht..” kunnen we – hoewel ze hun werk doen – dromen. Maar omdat het een zakelijke voicemail is, hoeft deze echt niet te klinken als een robot.

Hi, Emma hier van Bureau Goudvis Advertising. Ik ben er even niet, maar gooi een visje uit na de piep en ik bel je zo snel mogelijk terug!” past bijvoorbeeld prima bij deze marketingmevrouw in kwestie. Zoals het aloude gezegde luidt: je kunt maar één keer een eerste indruk maken – en dit is helemaal waar.

voicemail inspreken professioneel

Tip 4: Schrijf je tekst uit
Behalve als je hoort bij die 1% van de mensen die direct een vloeiende tekst vanuit het hoofd kan oplepelen, kun je beter een tekst van te voren opschrijven. Het zijn maar een paar woorden en het scheelt je een paar uh’s. Belangrijk is wel dat je niet ‘opgelezen’ klinkt.

Hoe je dat doet? Probeer te klinken zoals je ook klinkt als je iemand belt. Echt en persoonlijk. Voor sommige mensen werkt het soms beter om na het uitschrijven van de tekst de belangrijkste steekwoorden op te schrijven en van daaruit het antwoordapparaat in te spreken.

Tip 5: Start en eindig vriendelijk

Iedereen kent wel die voicemail teksten die beginnen met “Dit is de voicemail van Dirk” Of het nu een privé of zakelijke boodschap betreft, start gewoon met ‘hi’, ‘hoi’, of ‘goedendag’ als het echt corporate moet zijn. Vergeet aan het einde van je boodschap niet af te sluiten met ‘groet’ of ‘dankjewel’.

Tip 6: Zeg direct je naam
Wanneer je iemand voor het eerst belt, weet je niet meteen of je het goede nummer hebt gedraaid. Tenzij je de stem direct herkent. Daarom is het belangrijk om direct aan het begin te vertellen wie je bent of van welk bedrijf. Hoewel, als wij Willem-Alexander waren zouden we ook zeggen: “Met de koning! Ik ben er ff niet..” 😉

voicemail laten inspreken
Tip 7: Kort en krachtig
Het kan voor een beller erg vervelend dat je even niet bereikbaar bent, omdat iemand je heel graag dringend wil spreken. Waarom zo’n iemand ook nog een lange tekst uit laten zitten? Houd het dus kort, want ook uit onderzoek blijkt dat de lengte voor een persoonlijke voicemail maximaal 10 seconden zou moeten bedragen.


Voicemail voorbeeld teksten

We adviseren je nog zelf een originele en persoonlijke draai aan deze voice mail voorbeeld teksten te geven, maar ze helpen ze je in ieder geval op weg.

Voorbeeld 1
“Hi, dit is de voicemail van [naam] van [bedrijf]. Ik ben op dit moment niet bereikbaar, maar laat je naam en telefoonnummer achter na de piep en ik bel je later vandaag nog even terug. Dankjewel en tot snel.”

Voorbeeld 2
“Hi, dit is de voicemail van [naam] van [bedrijf]. Ik ben op dit moment niet bereikbaar, maar je kunt natuurlijk even een berichtje sturen of een boodschap achterlaten na piep. Bedankt en groet!”

Voorbeeld 3
“Goedendag, dit is [naam]’s voicemail en ik ben even niet in de gelegenheid om mijn mobiel aan te nemen. Laat je telefoonnummer achter na de piep en ik spreek je snel. Fijne dag!”

voicemail inspreken


Telefoonmenu laten inspreken

Met een voicemailbericht van VoiceCowboys klinkt jouw KPN antwoordapparaat of Vodafone telefoonmenu altijd professioneel. Het geeft direct direct een betrouwbare indruk, zo van: ‘daar wil ik wel mee zaken doen’. Door hun ervaring weten onze stemmen de gewenste tone of voice aan te slaan.

Daarbij heeft VoiceCowboys al de meest geschikte telefoonstemmen voor je uitgezocht. Ook handig: je hoort de voice-over al een antwoordapparaat inspreken, zodat je direct alle stemmen kunt vergelijken of luisteren hoe die van jou gaat klinken. Kortom: zorgeloos je telefoonmenu laten inspreken met VoiceCowboys.

Laat jezelf overtuigen en beluister onze originele voice-mail stemmen.

Onze voice-overs hebben al 7.500+
commercials en films ingesproken.

Zoek jij ook een professionele voice-over?
Regel het vandaag bij VoiceCowboys