Wat als ik niet tevreden ben over mijn voice-over?

Dan stort VoiceCowboys direct je geld terug of we regelen een andere stem. De keuze is aan jou uiteraard.

Wat is de levertijd van mijn voice-over?

De levertijd staat per voice-over vermeldt bij Stap 1. Let wel, dit is de maximum levertijd, vaak leveren we nog sneller.

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij ons betalen met een creditcard, iDeal, PayPal of Bancontact.

Hoe kan ik inspreekinstructies geven aan mijn voice-over?

Dit kan in het onderste veld bij Stap 2. Hier kan je vertellen op welke woorden je de nadruk wil leggen, of het toevoegen van een videolink op bijv. YouTube.

Welke tone of voice moet ik kiezen?

Dit is uiteraard afhankelijk van je opdracht. Voor de meeste opdrachten wordt ‘neutraal’ of ‘fris’ geselecteerd, en ‘gevoelig’ of ‘enthousiast’ voor de meer uitgesproken opdrachten. Je mag overigens verwachten dat wij meedenken hierin. De tone of voice ‘gevoelig’ zal voor een website over liefde anders worden geïnterpreteerd dan voor een uitvaartorganisatie. Als je twijfelt over je tone of voice keuze kun je altijd even contact opnemen met support.

Hoe ontvang ik mijn audiobestand?

Nadat je een bestelling hebt gedaan en de voice-over je inspreekopdracht heeft afgerond, ontvang je direct per mail een link om het audiobestand te kunnen downloaden. Ook kun je deze link gebruiken om bijvoorbeeld door te sturen naar iemand die je montage doet.

In welke kwaliteit ontvang ik mijn audiobestand?

In de hoogste kwaliteit. De voice-over zorgt dat hij zijn opname verwerkt als een ‘.wav 48 kHz 16-bits audiobestand’. Mocht je een specifieke wens hebben kun je dit ook aangeven bij stap 2. Wij kunnen ieder gangbaar audioformaat leveren.

Hoe kan ik mijzelf als voice-over aanmelden bij VoiceCowboys?

We zijn benieuwd naar je. Wanneer je ervaring hebt als voice-over stem mag je een demo van je werk + een korte motivatie sturen naar support@voicecowboys.nl. Alvast bedankt.

Waar vind ik de leveringsvoorwaarden?

Onze leveringsvoorwaarden staan hier.

Waar vind ik de voice-over tarieven?

Al onze tarieven voor het inspreken van een bedrijfsfilm, webvideo, instructievideo, voicemail of een commercial vind je hier.

Waar vind ik een uitleg over jullie bestelproces?

Wij zeggen niet voor niets ‘van voice-over gezocht naar voice-over gevonden’, om aan te geven dat je bij ons heel simpel een geschikte stemacteur vindt voor je inspreekklus. Hoe simpel dat gaat zie je hier.

Fantastische
Voice-overs
Snel én goed