Wat als ik niet tevreden ben met mijn voice-over?

Dan storten we je geld binnen 24 uur terug, zonder discussie. Natuurlijk mag je ook gewoon een andere stem kiezen, maar die keuze laten wij aan jou.

Hoe gaan jullie om met een retake verzoek?

VoiceCowboys gaat door tot dat het perfect is. Daarom zijn tone-of-voice retakes ook altijd gratis inbegrepen. Mail hiervoor onze support en omschrijf zo duidelijk mogelijk je verzoek.

Kan ik achteraf mijn tekst nog wijzigen?

Zeker, geen probleem. Ook fijn: wij rekenen nooit extra kosten voor het achteraf wijzigen van slechts één of twee zinnen, een unieke service in onze branche.

Hoe snel wordt mijn voice-over aangeleverd?

Gegarandeerd binnen 24 uur, maar vaak veel sneller! ’s Ochtends besteld is meestal nog dezelfde dag in huis. Spoedklus of de exacte levertijd van jouw stem weten? Chat dan even met onze support.

Waarom online betalen?

Vanwege de tijdwinst. Doordat wij direct zien dat er betaald is, kunnen wij ook direct de opgenomen voice-over bij je aanleveren. Tevens kunnen wij dan direct onze stem uitbetalen.

Kan ik mijn video alvast meesturen ter referentie?

Zeker. Het makkelijkst is je video even te uploaden bij WeTransfer, en de download link in het instructieveld van Stap 2 te plakken. Een YouTube of Vimeo-link mag natuurlijk ook.

Zeg, waarom doen jullie nooit moeilijk? 😄

Omdat wij hebben gemerkt dat blije klanten ook supervaak vaste klanten worden. En wat is er nou fijner dan blije én vaste klanten? Wie weet ben jij onze volgende blije klant. 

Fantastische
Voice-overs
Snel én goed