Bespaar tot wel 40% met VoiceCowboys.

Voicemail
v.a. € 129,-
voice over tarieven
Inclusief 75 woorden
Daarna € 0.45 per woord
Snelste levering
Veilig online betalen
Bedrijfsfilm
v.a. € 189,-
voicecowboys tarievenlijst bedrijfsfilm
Meest gekozen
Keuze uit 35 stemmen
Inclusief 200 woorden
Daarna € 0.29 per woord
Snelste levering
Veilig online betalen
E-learning
v.a. € 199,-
 buy out voiceover prijzen
Inclusief 250 woorden
Daarna € 0.30 per woord
Snelste levering
Veilig online betalen
Waarom VoiceCowboys?
Scherpste tarieven
Snelste levering
Ervaren voice-overs
Geen studiokosten
Perfecte service
Geen kleine lettertjes
Veilig online betalen
Offerte op maat nodig?
We staan voor je klaar op 020 - 210 1214.
Pre- of mid-roll
v.a. € 249,-
Gratis edit (zonder muziek)
Buy-out n.v.t. bij online
Radiocommercial
v.a. € 349,-
 radio commercial richtprijzen
Onbeperkte landelijke distributie
Gratis edit (zonder muziek)
Buy-out 1 jaar
Televisiecommercial
v.a. € 499,-
Gratis edit (zonder muziek)
Buy-out 1 jaar
Onze voice-overs hebben ingesproken voor

Adecco samsung Sundays logo de_bijenkorf_logo_2589 TUI Hertz_Logo.svg

Aantal woorden175 woorden250 woorden350 woorden450 woorden
Voice over tarief€ 175€ 201€ 236€ 306
De voice over tarieven van VoiceCowboys zijn scherpe standaardprijzen zodat een professionele stem voor iedere productie haalbaar en betaalbaar is. Dit kunnen wij doen door alle benodigde stappen heel simpel te houden. Bij ons doe je zelf een boeking, en je bestelling komt bijvoorbeeld direct aan bij onze Nederlandstalige voice over. Je betaalt dus alleen voor het inspreekwerk en niet voor dure projectmanagers. Door de transactie online te regelen via iDEAL, PayPal of creditcard besparen we samen op de administratieve rompslomp van het handmatig facturen versturen. Van dit financiële voordeel worden we per slot van rekening beiden blij, zoals je ziet aan onze tarievenlijst.

In de Nederlandse voiceovermarkt is het doodnormaal dat wordt gewerkt met dure prijsstaffels. Heb je een tekst van 252 woorden, dan betaal je opeens voor 500 woorden omdat deze staffels steeds per 250 woorden oplopen bijvoorbeeld. Bizar, alsof een voice-over tekst altijd standaard 250 of 500 woorden omvat. Niet erg klantgericht. Een goede tekst is zo lang als ‘ie moet zijn. En de tariefkaart? Die moet daarop zijn aangepast, vindt VoiceCowboys. Dit kan uiteraard alleen door een (klein) bedrag per extra woord te rekenen. Natuurlijk hebben wij wel een instaptarief (welke al de laagste van Nederland is) maar daarna betaal je slechts letterlijk een paar eurocenten extra, afhankelijk van de lengte.

Net zoals prijsstaffels zijn ook studiokosten of het huren van de studio erfenissen uit het verleden. Deze ‘gebruikelijke’ extra kosten brengen al snel een uurtarief van 175 euro met zich mee. Om je klus te laten inspreken had je vroeger een grote studio nodig waar je de stem kon ontvangen. Een dure techneut zat aan de andere kant van het studioraam de voice over op te nemen. Je raadt het al: de opdrachtgever was het kind van de rekening. Daarom werken wij 100% nieuwe stijl met voice-overs die thuis een professionele voice-over booth bezitten. Zo bespaar je ook direct op de voice over prijzen. Deze flinke kostenbesparing hoor je niet, maar zie je alleen onderaan de streep van je factuur.

Aantal woorden200 woorden300 woorden400 woorden500 woorden
Voice-over tarief€ 185€ 215€ 245€ 275
De stemmenwereld lijkt wel een stemmenprairie met zoveel verschillende voice-overs. Daardoor is het vaak erg onduidelijk welke kwaliteit je mag verwachten. Wanneer je gewoon een uitstekende stem wil tegen zeer scherpe prijzen, zit je bij stemmenbureau VoiceCowboys helemaal goed. Wij begrijpen dat de voice-over de kers op je taart moet zijn. Daarom werkt VoiceCowboys alleen met voice-overs die hun vak verstaan. Zij zijn onze stokpaardjes, ons succes. Omdat wij zo zeker van onze zaak zijn, bieden wij als enige stemmenbureau in Nederland een 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug dus. Direct. Zonder mitsen en maren. Een service die je volgens ons in 2020 mag verwachten.

Een goede voice-over is goud waard. Een professionele stem in je productie is als de schittering van een onbetaalbare diamant. Maar net zoals iemand salaris vraagt voor een droombaan, hebben onze voice-overs ook een tarievenpagina. Sommige stemmenbureaus doen echter supergeheimzinnig over hun tariefkaart. Denk aan onduidelijke richtprijzen of offertes (binnen 10 minuten!) op aanvraag, zelfs voor een eenvoudige voicemail inspreken. En van standaardtarieven heeft men al helemaal nooit gehoord. Bij VoiceCowboys kun je wel direct het bedrag bekijken. Zo wordt direct duidelijk dat je niet te maken hebt met een stel geldwolven. Onze voice-overs spreken vooral in omdat ze van hun vak houden.

Als onze voice-over in de studio met zijn kopje thee (met honing, goed voor de stem) klaarstaat, spreekt hij met gemak nog 2 extra teksten voor je in. Zo hoeft de stem zich ook maar één keer in te lezen. Voor de voice-over werkt dit prettig en voor jou extra voordelig. Daarom kunnen wij vaak bij 3 of meer teksten (die je in één keer doorgeeft) iets met de prijs doen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van wie en hoe druk de stem is. Bel of chat daarom even met onze support medewerkers als je een stem op het oog hebt en je weet hoeveel opdrachten het betreft. Dit geldt ook voor radio- en tv-commercials waarvan je meerdere versies met verschillende tag-ons wil hebben. Kortom, we horen heel graag van je!