Wanneer een Haags publiek moet worden aangesproken, kan het slim zijn om onze voice over Den Haag in te schakelen. Want een stemacteur uit het Haagse klinkt voor mensen die er wonen uiteraard veel vertrouwder dan een voice-over van ver buiten deze stad. Daarnaast worden VoiceCowboys voice-overs uit Den Haag veelvuldig ingezet voor commercials met een zakelijk karakter. Beluister snel alle demo’s.

Den Haag heeft een rijke geschiedenis als het gaat om voice-overs inspreken. Zo was één van de voorlopers van commerciële radio in Nederland genaamd Hofstad Radio er gevestigd. We spreken over lang geleden: begin jaren ’80. De professionele insteek van dit station (met veel professionele radiocommercials) zorgde er ook voor dat veel professionele voice-overs juist in deze stad werden ontdekt.

De beste Haagse voice-overs

Voorheen werden de meeste voice-overs ingesproken bij een stemmenbureau in Amsterdam. Dat is tegenwoordig wel anders. Dankzij voice-over studio’s die gewoon als homestudio kunnen worden opgebouwd, kan een Haagse voice-over leveren aan heel voice over Nederland of zelfs wereldwijd via VoiceCowboys. Kortom, de wereld van onze Haagse voice-overs is veel groter dan de hofvijver ;-).

Doordat VoiceCowboys met freelancers werkt die allemaal zelf hun voice-over opname kunnen verzorgen, bespaar je ook direct op de studiokosten. Bij een minder modern stemmenbureau moet regelmatig nog €250 voor de technicus en een voice-over studio worden begroot. Door VoiceCowboys samen met haar stemacteurs efficiënt werkt, zul je nooit met zulke extra kosten worden geconfronteerd.

https://www.youtube.com/watch?v=5OnHvlY32YE

Je hebt een onderwerp uit de Voice Over Kennisbank van VoiceCowboys gelezen. Wil je meer weten over voice-overs, een voice-over boeken of zelf een voice-over worden? Keer dan terug naar onze kennisbank. Ook staan we open voor nuttige toevoegingen aan onze kennisbank, om de meest actuele én complete bron op het gebied van voice-over te blijven. Stuur gerust een vraag of toevoeging naar pr@voicecowboys.nl.