23 december 2016

Laat je PowerPoint voice over door ons inspreken

Anne
BLOGGER & MARKETEER | WAS OOIT BARISTA

Als aanbieder van PowerPoint voice-overs ligt het natuurlijk voor de hand dat we ze van harte aanbevelen. Maar wist je dat multinationals hun presentaties voor aandeelhouders steevast laten inspreken door ervaren stemmen? Als ze mensen moeten overtuigen spelen ze op zeker. Jij ook?

Wel of geen deal

Wanneer je een belangrijke presentatie hebt is het natuurlijk van belang dat je boodschap superduidelijk en zelfverzekerd overkomt. Je verhaal moet immers de luisteraar betrekken en je publiek moet overtuigd raken van je waarde propositie. In een zakelijke setting kan de manier waarop je de luisteraar aanspreekt het verschil zijn tussen wel of geen deal.

powerpoint

Geen wonder dat veel bedrijven hun presentaties regelmatig laten inspreken door onze professionele voice-overs. Met vanaf prijzen van 149 euro is zo’n stem voor ieder bedrijf – groot of klein – haalbaar. Want zet je zelf net zo makkelijk een verhaal neer als een voice-over die dit dagelijks voor zijn of haar werk doet?

Accenten leiden af

In een economie die steeds globaler wordt hebben bedrijven ook te maken met een groeiende groep buitenlandse relaties. Maar een Nederlander die Engels spreekt kan soms wel een beetje unsexy overkomen of (nog erger!) afleiden. Ga maar na: hoe vaak heb jij gelet op een accent terwijl de boodschap je totaal ontging? Geen wonder dat onze Engelse voice-overs overuren maken voor vele Nederlandse bedrijven.

Door het toevoegen van een native speaker ben je je bewust van je doelgroep en professionaliteit. Je zal de eerste zijn bij wie wordt gezegd dat je teveel werk hebt gemaakt van je presentatie. Moeite wordt gewaardeerd, vaak ook verwacht en niet zelden beloond. En dit terwijl je tekst alleen maar naar een voice-over hoeft te worden gestuurd. Een fluitje van een cent en een makkelijke winstpakker.

powerpoint voice over

PowerPoint does the job

Animatievideo’s worden dan wel steeds populairder, maar nog niet voor presentaties. De kostprijs is hierin een belangrijke factor, zeker vergeleken met de ‘kosten’ van een gratis PowerPoint presentatie. En video’s lenen zich praktisch gezien minder goed voor presentaties, vanwege het gedoe met steeds op pauze drukken of het in stukjes hakken van je video. Hoe smooth gaat een good old PowerPoint op je laptop dan eigenlijk.

Moet je dan je presentatie volledig laten inspreken? Hangt er vanaf. De combinatie van een professionele stem die je verhaal goed neerzet en je eigen toevoegingen tussendoor kunnen je presentatie wel een hele andere dimensie geven. Ook wordt je verhaal interactiever waardoor de luisteraar aandachtiger luistert. De combinatie van jezelf en een voice over raden we aan voor presentaties langer dan 5 minuten.

Ben je ook overtuigd van een PowerPoint voice-over? Wij zitten klaar voor je.

Onze voice-overs hebben al 7.500+
commercials en films ingesproken.

Zoek jij ook een professionele voice-over?
Regel het vandaag bij VoiceCowboys