Wanneer je met een bedrijfsvideo een Zuidelijk publiek wilt aanspreken, is het slim om een Limburgse voice over te boeken op onze voice over site. Een stemacteur uit Limburg klinkt voor mensen die er wonen uiteraard veel vertrouwder dan een voice-over van buiten. Daarnaast worden voice-overs uit Limburg ook ingezet voor landelijke commercials die een gezellig of Bourgondisch karakter verdienen.

Limburg is één van de twaalf provincies in Nederland en ligt in het zuidoosten van ons land. Limburg telt bijna 1.120.000 inwoners, in absolute cijfers is het daarom een middelgrote provincie. 54% van de Limburgers, waaronder onze Limburgse voiceover, woont in het verstedelijkte zuiden van Limburg.

kennisbank voice over

Voice over Limburg

Voorheen werden de meeste voice-overs ingesproken bij een stemmenbureau in Amsterdam. Dat is tegenwoordig wel anders. Dankzij professionele voice-over studio’s die gewoon als thuisstudio kunnen worden opgebouwd, kan een voice over Limburg leveren aan heel Nederland. Kortom, de wereld van onze Limburgse stemacteur is groter dan het Drielandenpunt ;-).

Je hebt een onderwerp uit de Voice Over Kennisbank van VoiceCowboys gelezen. Wil je meer weten over voice-overs, een voice-over boeken of zelf een voice-over worden? Keer dan terug naar onze kennisbank. Ook staan we open voor nuttige toevoegingen aan onze kennisbank, om de meest actuele én complete bron op het gebied van voice-over te blijven. Stuur gerust een vraag of toevoeging naar pr@voicecowboys.nl.