Zoek je een Duitse voice-over? Dan zit je bij stemmenbureau VoiceCowboys helemaal goed. Door de complexiteit van de Duitse taal is het raadzaam om voor een ervaren stem te gaan. Gelukkig hebben wij alle ervaren Duitse stemmen ‘op voorraad’ en voor je op een rijtje gezet. Je kunt de stemmen direct beluisteren of online boeken.

Als je wel eens een roadtrip door Europa hebt gedaan weet je wel hoe ontzettend groot Duitsland is. Niet zelden is een Duitse regionale omroep veel groter in bereik dan een nationale Nederlandse omroep. Zo heeft de ‘regionale’ radiozender NRW per dag maar liefst 5 miljoen luisteraars. Het grote aantal professionele radio- en televisiezenders levert vanzelfsprekend vele uitstekende voice-overs op.

Onze Duitse voice-overs doen ook veel nasynchronisatie werk. Bij nasynchronisatie spreken zij de originele teksten van bijvoorbeeld Engelstalige acteurs opnieuw in het Duits in. Hoewel wij in Nederland wat vreemd tegen nasynchronisatie aankijken komt bij nasynchronisatie veel specialisme kijken. Ga maar na: al die verschillende stemmen in diverse settings. Dit maakt onze  Duitse stemmen zeer veelzijdig.

Duitse voice over

Zoals gezegd is de Duits niet de meest makkelijke taal. VoiceCowboys werkt daarom alleen met Duitse stemmen die alle ins en outs van de taal kennen, en dan vooral de uitspraak ervan. Sprecher Spezialisten zouden ze daar zeggen. Ze zijn minimaal tien jaar als voice-over actief en hebben gewerkt voor diverse aan A-merken. Stemmen die je boodschap overbrengen tegen onze vriendelijke voice-over tarieven.

Het regelen van een Duitse voice-over gaat net zo makkelijk als een Nederlandse. Via de knop hieronder kom je in het keuzemenu. Geef aan welk type stem je zoekt – bijvoorbeeld voor e-learning – en kies je favoriet. Upload je tekst, rond je order af en klar ist Klaus! De facturatie gaat gewoon via VoiceCowboys en onze unieke 100% tevredenheidsgarantie is (natuurlijk) ook op onze Duitse stemmen van toepassing.