Met voice over artist worden voice over artists van VoiceCowboys bedoeld ;-). Een stemacteur voor het professioneel inspreken van bedrijfsfilms en commercials. Vroeger was de voice-over artist echt een deftig beroep. Slechts een tiental stemmen deden het vak waardoor het mager was gesteld met de diversiteit. Tegenwoordig is dit anders, dankzij ervaren acteurs die ook als stemacteur in te huren zijn.

Professionele voice-over artists nemen scripts op in een voice-over studio. Dit kan bij ons in Amsterdam zijn maar ook regelmatig een home-studio. In professionele studio’s wordt gebruik gemaakt van een geïsoleerde studioruimte die er voor zorgt dat er geen externe geluiden van buitenaf waarneembaar zijn. Het inspreken zelf gebeurt middels professionele voice-over microfoons.

kennisbank voice over

Voice over artists van VoiceCowboys

Voice over artists van VoiceCowboys geven een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Dus wanneer je de voice-over om wat van reden dan ook niet goed vindt, krijg je je geld terug. Ook als de reden niet specifiek om kwaliteit gaat maar omdat de klant gewoon een andere artist wil, zonder dit echt te onderbouwen. Deze unieke service geeft alleen VoiceCowboys, omdat onze opdrachtgevers op de eerste plaats staan.

Je hebt een onderwerp uit de Voice Over Kennisbank van VoiceCowboys gelezen. Wil je meer weten over voice-overs, een voice-over boeken of zelf een voice-over worden? Keer dan terug naar onze kennisbank. Ook staan we open voor nuttige toevoegingen aan onze kennisbank, om de meest actuele én complete bron op het gebied van voice-over te blijven. Stuur gerust een vraag of toevoeging naar pr@voicecowboys.nl.