23 december 2017

Youfone kiest Murth Mossel als voice-over

Anne
BLOGGER & MARKETEER | WAS OOIT BARISTA

Allereerst een shout-out naar Frank de Ruwe van reclamebureau Natwerk uit Amsterdam. We zien ‘m regelmatig per racefiets fluitend door de Kinkerstraat denderen, maar dat is niet z’n belangrijkste verdienste. Sinds een aantal jaren valt zijn naam in één adem met opvallende en creatieve marketing met klanten als Febo, Protest, Intertoys en nu ook Youfone met Murth Mossel als voice-over stem.

Natwerk = creatief werk

Natwerk is een reclamebureau dat hoog scoort op onze bang for buck meter. Je ziet dat ze niet naar Hollywood zijn gevlogen om een commercial op te nemen, maar gewoon erg geestige commercials maken die hier op de hoek van ons stemmenbureau zouden kunnen zijn opgenomen. Het is dus vooral de creatieve draai die Frank en z’n team aan zo’n campagne geven. Dit interview met hem verklaart waarom we zo’n fan zijn:

Leuk wint van geld

Youfone is een sim-only provider die moet opboksen tegen de Vodafones en KPN’s in een zeer competitieve markt. Dan gaat het niet meer om het hebben van een nóg groter budget maar om de méést opvallende commercial. Sowieso moet reclame opvallen (waarom zou je anders reclame maken). De keuze voor Natwerk als bureau is dus goud, want geef Frank een opdracht en aan de doelstelling opvallen wordt zeker voldaan.

Wat You Wil

Voor de introductie van YoufoneTV, de nieuwe videodienst van het bedrijf, heeft Natwerk een nieuwe TV-commercial geproduceerd welke onderdeel is van de campagne ‘Wat You Wil’. De stijl van de commercials in deze campagne kenmerken zich door het absurdistische karakter en valt daardoor zeker op in het reclameblok.

Murth Mossel stem Youfone reclame

Bij zo’n opvallende commercial past natuurlijk ook een opvallende stem. Murth Mossel als bekende voice-over stem is dan een superkeuze. Zijn stem irriteert niet, valt wél op, je associeert Murth’s stem (onbewust) met humor en hij is nu niet als voice-over in andere commercials te horen waardoor zijn unieke waarde behouden blijft.

Terug naar onze voice-over stemmen.

Onze voice-overs hebben al 7.500+
commercials en films ingesproken.

Zoek jij ook een professionele voice-over?
Regel het vandaag bij VoiceCowboys