Een bedrijf met de naam Stemmenbureau VoiceCowboys verkoopt natuurlijk geen muzikanten van het Montessori ;-). Bij ons kun je wel terecht voor de beste voices in het Engels en Nederlands. Vanzelfsprekend zijn deze voices actors zeer ervaren met het inspreken van bedrijfsfilms en spots. Bovendien je onze voice over boeken tegen lage tarieven: al vanaf € 129,- heb je een goed klinkende stem uit ons bestand.

Een marketplace voor voices doet al het voorwerk dat je zelf liever niet doet. Want, zoals je hebt gemerkt, zijn er duizenden voices online te vinden. Maar welke voice actor levert die perfecte kwaliteit, heeft een snelle levertijd en bovendien een aansprekend geluid? Dan is het fijn dat je kunt rekenen op de voices van VoiceCowboys Amsterdam. Wij ontzorgen je van a tot z.

voices

Ons voice bureau heeft duizenden acteurs beluisterd en alleen de beste voices voor jou geselecteerd. De stemmen die je op onze voice website kunt vinden voldoen dus aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Bovendien profiteer je van onze extra en gratis services zoals de niet goed, geld terug garantie en op maat gemaakte voice demo’s van onze professionele voices.

Voice Over Marketplace

De werkwijze van onze voice over marketplace is overigens heel simpel. Het enige dat je hoeft te doen is het online indienen van je script. Zodra deze is ontvangen gaat hij of zij voor je aan de slag. Uiteraard sturen we je contactgegevens mee, dus wanneer overleg gewenst is kan dit 1-op-1 worden gedaan. Je hoeft hiervoor dus niet naar onze opnamestudio in Amsterdam te komen.

Een van de veelgestelde vragen is hoe wij met retakes omgaan. Het antwoord is simpel: onze voices gaan door tot dat het perfect is. Onze voice over rekent dus niet voor ieder wissewasje extra geld, zoals sommige bureaus nog wel eens proberen. Natuurlijk hanteren wij een fair use policy, maar in principe proberen wij voice over retakes met gesloten beurs te servicen.

Voices Amsterdam

Een ander onderwerp dat soms bij Voices Amsterdam ten sprake komt, is waarom voor radiocommercials (iets) duurder zijn. Dat komt omdat je voor bedrijfsfilms enkel een inspreek tarief betaalt. Bij een radio of tv advertentie komt er een kleine afkoop (buy-out) voor commercieel gebruik op een massa medium bij. Gelukkig zijn de buy-out tarieven voor voices zeer schappelijk bij Stemmen bureau VoiceCowboys.

kennisbank voice over

Je hebt een onderwerp uit de Voice Over Kennisbank van VoiceCowboys gelezen. Wil je meer weten over voice-overs, een voice-over boeken of zelf een voice-over worden? Keer dan terug naar onze kennisbank. Ook staan we open voor nuttige toevoegingen aan onze kennisbank, om de meest actuele én complete bron op het gebied van voice-over te blijven. Stuur gerust een vraag of toevoeging naar pr@voicecowboys.nl.