Welke stemacteur heeft Voice Over Ik Vertrek op zijn visitekaartje? Dat is de zeer ervaren Radio 10 discjockey Edwin Diergaarde. Diergaarde begon zijn radiocarrière bij verschillende lokale radiostations. In 1992 werd hij bekend via het landelijke publieke radiostation 3FM (toen nog Radio 3). Naast zijn werk als radio-dj was Edwin Diergaarde tot zijn vertrek bij 3FM ook de station voice van 3FM.

Gezien zijn radio en voice-over werkzaamheden is het dus niet zo vreemd dat hij uiteindelijk is gevraagd als voice-over Ik Vertrek. Zijn stem klinkt warm en vertrouwd, zonder dat deze enorm opvalt of (nog erger) afleidt. Een commentaarstem moet eigenlijk zo onopvallend mogelijk klinken, zeker in een programma als Ik Vertrek waar juist de vertrekkende mensen de hoofdrol hebben.

kennisbank voice over

Ik Vertrek gemist?

Ik Vertrek wordt uitgezonden bij de Publieke Omroep en gratis voor iedereen terug te kijken via de site van AVROTROS. In Ik Vertrek laten mensen hun huis en haard achter voor een groot avontuur in het buitenland. Deze mensen vertrekken naar oorden waar het warm of minder saai is. De vraag die ook voor voice-over Edwin Diergaarde van Ik Vertrek centraal staat is of ze het ook zullen gaan redden.

Je hebt een onderwerp uit de Voice Over Kennisbank van VoiceCowboys gelezen. Wil je meer weten over voice-overs, een voice-over boeken of zelf een voice-over worden? Keer dan terug naar onze kennisbank. Ook staan we open voor nuttige toevoegingen aan onze kennisbank, om de meest actuele én complete bron op het gebied van voice-over te blijven. Stuur gerust een vraag of toevoeging naar pr@voicecowboys.nl.