Voice-over Edwin Evers bewijst dat radiomakers ook zeer gewild en uitstekend als reclame voice over kunnen zijn. Zo deed hij voice-overwerk voor het programma ‘Gillend naar Huis’ van Gordon, ‘Holland’s Got Talent’ op RTL en ‘K3 zoekt K3’ dat op SBS6 is uitgezonden. En natuurlijk kent heel Nederland zijn stem van zijn ochtendprogramma op Radio 538, genaamd ‘Evers Staat Op’.

Wat Edwin Evers als radio voice-over bijzonder maakt, is dat hij niet klinkt als een typische ouderwetse radioman, die een lage stem heeft en woorden steeds aanzet. In de tijd dat Evers begon als radiomaker was dit een bekende trend in radioland, maar Evers behield altijd zijn eigen authentieke en sympathieke voice-over stem. Je zou misschien zelfs kunnen stellen dat dit wellicht heeft bijgedragen aan zijn populariteit.

kennisbank voice over

Edwin Evers vermogen

Naar verluidt verdiende voice over Edwin Evers een geschat jaarsalaris tussen de 1,5 en 3 miljoen euro met (vooral) zijn radio werk. Het is uiteraard niet helemaal duidelijk of hij al jarenlang dit riante salaris verdiende of juist in zijn laatste jaren goed is gaan boeren. Het bekende zakenblad Quote schat zijn vermogen op zo’n 13 miljoen. Sinds 2019 geniet Evers van een welverdiende sabbatical, en afgaande op zijn geschat vermogen kan dat best een uitgebreide vakantie worden ;-).

Je hebt een onderwerp uit de Voice Over Kennisbank van VoiceCowboys gelezen. Wil je meer weten over voice-overs, een voice-over boeken of zelf een voice-over worden? Keer dan terug naar onze kennisbank. Ook staan we open voor nuttige toevoegingen aan onze kennisbank, om de meest actuele én complete bron op het gebied van voice-over te blijven. Stuur gerust een vraag of toevoeging naar pr@voicecowboys.nl.