Bas Keijzer is als voice over Bol.com een ontzettend bekende stem in ons land. Want naast het acteren op toneel, televisie en film is die fijne voice van Bas Keijzer te horen in vele commercials van het grootste e-commerce bedrijf. Ook heeft hij animatiefilms ingesproken zoals Over the Hedge, Wall-E en Asterix & Obelix en de Romeinse lusthof. Maar misschien herken je zijn stem ook uit de populaire tekenfilmseries.

Voor de commercials van Bol.com koos men met Bas Keijzer als voice-over voor een zeer authentieke stem. Het vinden van zo’n stem is niet zo simpel als mensen denken. Het gaat om de X-factor. Want welke stem is bijvoorbeeld laag en klinkt bovendien vriendelijk, geestig en opent direct je oren? De stem van Bas Keijzer past zeker in deze omschrijving. De keuze voor deze stem beoordelen wij dan ook als zeer slim.

kennisbank voice over

Bol.com radio reclame voice-over

Wat niet iedereen weet, is dat deze Bol.com radio reclame voice-over niet alleen een in de studio of op het witte doek te vinden is. Zo is hij ook actief als docent en heeft hij lesgegeven op de vooropleiding van het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ook gaf Bas masterclasses aan amateurs in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn en helpt hij beginnende acteurs bij hun voorbereiden voor toelatingsaudities.

Je hebt een onderwerp uit de Voice Over Kennisbank van VoiceCowboys gelezen. Wil je meer weten over voice-overs, een voice-over boeken of zelf een voice-over worden? Keer dan terug naar onze kennisbank. Ook staan we open voor nuttige toevoegingen aan onze kennisbank, om de meest actuele én complete bron op het gebied van voice-over te blijven. Stuur gerust een vraag of toevoeging naar pr@voicecowboys.nl.