De drukste werkdagen voor ons zitten aan het begin van de week, vaak omdat een video op vrijdag wordt opgeleverd. Voice-overs boeken doe je dan waarschijnlijk tijdens de start van de week. We vertellen je graag over ons boekingsproces, maar direct online bekende Nederlandse voice-over talenten regelen kan ook.

Het boeken van bekende stemmen kan op twee manieren. On- en offline. Wanneer je graag wil dat de casting uit handen wordt genomen kan het handig zijn om ons persoonlijk te contacten, het offline boeken. Je geeft aan waarvoor je een voice over wilt boeken en de castingmanager zal je een paar uitstekende stemvoorstellen doen. Onze medewerkers zijn hiervoor iedere dag tot 22:00 uur altijd bereikbaar.

Online Nederlandse voice-overs boeken

Om de andere, meer vernieuwende wijze zijn we het meest bekend: het online boeken van een bekende Nederlandse voice-over. Hiermee zetten we samen met jou alle traditionele stemmenbureaus buitenspel, omdat je de casting zelf doet. En van betaalbare stemmen wordt iedereen blij. Nu is het casten voor de meeste producties natuurlijk ook kinderspel, het is een kwestie van stemmen beluisteren en de beste kiezen.

Zijn castingmanagers dan helemaal overbodig? Dat ook weer niet. Soms heb je bijvoorbeeld een speciaal typetje nodig. Typetjes heb je in ontelbare varianten en in bepaalde gevallen wil je een typetje die een stem nog nooit heeft gedaan maar waarvan onze castingmanager wel wéét dat een bekende voice over dit kan. In zulke specifieke gevallen raden we je aan even met ons te bellen of te chatten, dan heb je ook direct een antwoord op je vraag. Het zoeken doen we trouwens gratis voor je.

een professionele voice over boeken

VoiceCowboys is ook de enige plek waar je je boeking direct compleet kan maken zodat je er niet nog eens achteraan hoeft te bellen (al mag dit uiteraard wel) of eerst moet checken of de stem niet met vakantie is. Je geeft je tekst op, kiest een passende tone of voice en je kunt vervolgens een uitstekend eindproduct verwachten. Soms heb je het al druk genoeg om eerst uitgebreid een bureau te bellen (“Hee Koen! Hoe is het? blabla *30 minuten verder*) en vervolgens nog per mail moeten briefen. Pfff..

Hoewel we bellen supergezellig vinden is het voor de meeste opdrachten ook direct duidelijk wat er gedaan moet worden. Onze voice-overs denken daarnaast mee met hun opdrachtgevers, bijvoorbeeld wanneer ze iets in je tekst opmerken of gewoon een supergoede suggestie hebben. In zo’n geval zullen ze het niet nalaten om je persoonlijk te contacten. We houden van efficiëntie en betaalbare stemmen, maar tegelijkertijd willen wij de hoogst mogelijke kwaliteit nastreven.

Nadelen online stemmen boeken?

Ha! We gaan natuurlijk niet onze eigen glazen ingooien, maar laten we de vraag objectief stellen: Zijn er echt geen nadelen aan online je voice over boeken? Nou, eigenlijk niet. Want iedere opdrachtgever van ons maakt aanspraak op de unieke 100% ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Dus in het slechtste geval, dat echt zeer sporadisch voorkomt (anders zouden we er ook niet aan beginnen ;-)) ben je 5 minuten van je tijd kwijt. Dat is nog altijd veel minder dan een traditioneel stemmenbureau bellen, die bovendien nooit een 100% tevredenheidsgarantie afgeven. Zij zullen altijd geld in rekening brengen.

Onze bekende Nederlandse voice-overs

Hoewel veel opdrachtgevers vragen om een bekende voice over Nederland, moeten we wel direct een geheim verklappen. Een goede voice-over is eigenlijk een ‘onbekende’ voice-over. Natuurlijk is bijvoorbeeld de RTL 4 voice over superbekend (“wat er vooraf ging in Goede Tijden, Slechte Tijden..”) maar zijn voornaam – Edwin – kende je waarschijnlijk nog niet. En daar zit dan ook direct de kracht in: een goede stem is onbekend, klinkt heel bekend. Hij of zij leidt niet af van de boodschap.

twee bekende voice-overs

Sterker, de bekende stem van de voice-over zorgt ervoor dat de boodschap vertrouwd overkomt. Daar wil je wel zaken mee doen als bedrijf. De stemmen van VoiceCowboys vallen in deze categorie. Je kent ze niet bij naam maar als we vertellen voor welke bekende merken ze hebben gewerkt gaat er zeker een lampje branden. Dit is de reden dat we bij al onze stemmen 3 random merken hebben gezet waarvoor ze hebben gewerkt.

Een bijkomend voordeel hiervan is dat je meteen een ‘feel’ hebt van de doelgroep die ze kunnen aanspreken. Doordat het merken zijn die een ander product aanbieden maar wel dezelfde doelgroep aanspreken, kan je makkelijker een passende voice-over kiezen. Maar of je nu voor een groot bekend merk werkt, of juist een bedrijfsfilm voor een kleiner bedrijf wil ingesproken hebben: onze stemmen vinden iedere klus een uitdaging. Gelukkig, want er zijn helaas ook minder gemotiveerde stemmen.

Online boeken = snel & voordelig

Samenvattend kunnen we stellen dat online je voice over boeken vooral sneller en voordeliger gaat. Bovendien vanwege onze 100% tevredenheidsgarantie zélfs nog veiliger ook. Voor de meeste projecten werkt het puur online briefen meer dan uitstekend, waardoor ook dat geen obstakel zal zijn.

Het regelen van een bekende voice-over kan op geheel dezelfde wijze. Wil je toch graag persoonlijk geholpen worden of heb je een castingverzoek dan kan dit tevens bij ons worden geregeld. Kortom, VoiceCowboy is een stemmenbureau en een betaalbaar modern boekingsbureau in één. We kijken uit naar je opdracht.