Dit is een leuke! Met voice over band wordt niet het opname bandje uit de studio van een professionele voice over bedoeld. Voice-overs nemen namelijk al jarenlang digitaal op met een USB voice over microfoon bijvoorbeeld. Met voice over band wordt het close harmony collectief van 3 mannen uit West-Friesland bedoeld.

Wat de voiceover band uniek maakt, is dat men pop classics in een ultieme ‘unplugged’ uitvoering brengt. Enkel begeleid met gitaar en eenvoudige percussie, alleen de ‘kale’ basis van het lied blijft zodoende over. Het is de driestemmige zang in close harmony die de stukken moet dragen en worden gebracht door deze band.

kennisbank voice over

VoiceOver bandleden

VoiceOver bestaat uit John van der Schaaf, Martin Middelkoop en de leadzang is in handen van Enrico Kors. Gezegend met een heel opvallend stemgeluid is Enrico een man waar veel zangverenigingen naar zoeken. Met zijn enorme bereik en zijn heldere stemklank is hij exact die stem die men nodig heeft om het alledaagse te verheffen tot iets bijzonders. Kortom, een echte all-round stem.

Je hebt een onderwerp uit de Voice Over Kennisbank van VoiceCowboys gelezen. Wil je meer weten over voice-overs, een voice-over boeken of zelf een voice-over worden? Keer dan terug naar onze kennisbank. Ook staan we open voor nuttige toevoegingen aan onze kennisbank, om de meest actuele én complete bron op het gebied van voice-over te blijven. Stuur gerust een vraag of toevoeging naar pr@voicecowboys.nl.