1 mei 2017

Simpel video’s editen als een (semi-)professional

Anne
BLOGGER & MARKETEER | WAS OOIT BARISTA

Ieder bedrijf dat op social media actief is – dus ieder bedrijf 😀 – kan niet meer om video heen. Facebook en Instagram geven bijvoorbeeld videoberichten al een tijdje ‘voorrang’. Kortom: gratis extra bereik voor videoberichten. Een goede 30 seconden video zegt meer dan 10.000 woorden, niet zo onbegrijpelijk dus van vriend Zuckerberg.

Toch is het niet voor iedereen simpel om een video te bewerken die ook naadloos aansluit bij je social strategie. Daarom zijn er bureaus die een 360-graden aanpak aanbieden. Deze ontwikkelen Facebook-strategieën en kunnen geteste social videoformats produceren. Ze weten dat video’s op Facebook niet te lang moeten zijn en dat je een highlight in de eerste seconden kunt weggeven voor een langere kijktijd.

Videobewerking simpel zelf doen

Leuk VoiceCowboys, maar wij zijn een start-up en hebben geen budget om iedere dag een video te laten maken! Aha, we hebben hier te maken met iemand die zelf de handen uit de mouwen moet steken. Voor startups, YouTubers en andere content creators zijn er gelukkig ook steeds meer DIY-videomogelijkheden.

Maak kennis met Filmora.

 

Filmora werkt intuïtief en maakt van iedereen een semi-professionele video-editor. Een video van een écht productiebedrijf wint het natuurlijk altijd, maar dit pakket is wel zo gebruiksvriendelijk en slim dat iemand zou kunnen denken dat je je video hebt láten maken. De effecten en templates die heel 2017 aanvoelen helpen daar zeker bij.

Krenten uit de video-editing pap

Wat Filmora heeft gedaan is de belangrijkste professionele (creatieve) editing functies en trucs zo simpel te maken zodat je niet eerst de steile leercurve van een professioneel pakket als Premiere hoeft te ondergaan. Je kunt direct aan de slag. Tegelijkertijd is het resultaat snel beter dan met iMovie, waarmee filmpjes soms knullig lijken.

Wat kun je met Filmora?

Filters en overlaysJezelf knapper maken op Insta is niet de enige manier ladies 😉
Tekst en titels – Zeg het in je video i.p.v. video-omschrijvingen die niemand leest
Bewegende elementen – Plaats grafische elementen in je video d.m.v. drag & drop
Transitions – Combineer supersmooth verschillende video’s en images als een pro
Achtergrondmuziek – Rechtenvrije topmuziek is direct beschikbaar voor al je video’s

simpel video editor filmora

Wat kost dit geintje?

Ja, wel iets. Natuurlijk zijn er gratis opties, maar die zijn niet zo compleet als Filmora. Bovendien blijf je zitten met een leercurve. Eigenlijk zijn de gratis opties meer beperkte online alternatieven voor iMovie. Daarbij zijn Final Cut of Premiere weer veel duurder. De gratis demo van Filmora kun je hier downloaden. 🎉 Veel edit plezier! 🎉

Onze voice-overs hebben al 7.500+
commercials en films ingesproken.

Zoek jij ook een professionele voice-over?
Regel het vandaag bij VoiceCowboys