25 juni 2019

Harry Piekema te horen als voice-over bij SBS6

Anne
BLOGGER & MARKETEER | WAS OOIT BARISTA

Yes! Harry Piekema keert weer terug op de Nederlandse televisie, en wel als voice-over bij SBS6. Na zijn deelname aan It Takes 2 is Piekema vanaf 2 juli prime-time te horen in de documentaireserie Secret Life of the Zoo. Voor deze documentaire is bijna tien maanden lang gedraaid in Chester Zoo, de bekendste dierentuin van Engeland.

SBS6 is uiteraard verheugd met hun nieuwste aanwinst: “Met de stem van Harry Piekema, onder andere bekend van zijn rol als supermarktmanager in de reclamespotjes van Albert Heijn en zijn deelname aan It Takes 2, als voice-over is Secret Life of the Zoo een onvergetelijke televisieserie voor jong en oud”.

Wat veel mensen niet weten is dat Piekema’s talenten een stuk verder rijken dan ‘Hamburgers met korting, oh oh oooh!’. Zo is hij al sinds 1981 te zien in Nederlandse theaters en vele films. In 2008 kreeg Piekema een Gouden Loeki oeuvreprijs voor zijn werk in de Albert Heijn commercials, die van 2004 tot 2014 op de Nederlandse tv waren te zien.

Piekema valt bij ons absoluut in de categorie ‘bekende Nederlandstalige voice over stemmen om van te houden’. Maar wat vindt hij er zelf van om ‘bekend’ te zijn? Piekema: “Tja, ik ben ook een BN’er. Het fascineert mij waarom men daar zo door gefascineerd is. Ze vragen steeds weer of ik het niet vreselijk vind. Nou, het geeft wel een bepaalde druk.” Gelukkig gaat het anoniem zijn als voice-over ’n stuk makkelijker!

Aflevering 1 van Secret Life of the Zoo zie je dinsdag 2 juli om 20.30 uur bij SBS6.

Zoek je een voice-over voor jouw korte radio- of tv-commercial? VoiceCowboys heeft naast haar populaire online voice over platform een breed offline stemmennetwerk en weet altijd de meest uiteenlopende opdrachten in te vullen. Bel, chat of mail ons gerust. 

Onze voice-overs hebben al 7.500+
commercials en films ingesproken.

Zoek jij ook een professionele voice-over?
Regel het vandaag bij VoiceCowboys