17 februari 2018

Inspreekklus voor Katja Schuurman & Pepijn Lanen

Anne
BLOGGER & MARKETEER | WAS OOIT BARISTA

Comedy Central zocht voor het nieuwe seizoen van Takeshi’s Castle twee nieuwe voice-over stemmen, en koos uiteindelijk voor niemand minder dan Katja Schuurman en Pepijn Lanen. Twee klinkende Nederlandse stemmen dus. Schuurman vanwege haar opzwepende en sexy tone of voice, en Lanen met zijn kenmerkende artistieke geluid. Een keuze die wij van harte onderschrijven.

Wat is Takeshi’s Castle?

Takeshi’s Castle is een legendarische Japanse spelshow die werd uitgezonden in de jaren ’80, en in vele landen op tv te zien geweest. Nu ken je misschien wel de beelden van Japanners die zeer rare dingen doen. Nou, deze tv-show was zo’n beetje het toppunt ervan. Die beelden zijn inmiddels 100% cult, en Comedy Central zond de originele beelden laatst nog uit met voice-overs van Roland van Dam en Ruben van der Meer.

Takeshi’s Castle 2.0

De nieuwe serie van Takeshi’s Castle bevat overigens geen oude beelden, want de show is recent opnieuw opgenomen in Thailand. Maarliefst 100 nieuwe deelnemers moeten via gekke hindernissen het kasteel van Generaal Takeshi zien te veroveren. De nieuwe show is vanaf 22 maart te zien op de Comedy Central.

Tip: Beluister onze voice-overs: https://voicecowboys.nl 

Katja Schuurman heeft inmiddels al voice-overs gedaan, en is onder de indruk: “De inhoud van de show is zo bizar, zo worden de deelnemers in bijna elke ronde wel achternagezeten door de schreeuwende gekken van generaal Takeshi terwijl ze hindernissen zoals de klassiekers de Honeycomb Maze en Mushroom Trip bestormen. Het is natuurlijk totale onzin, maar daar hou ik wel van op z’n tijd.”

Chemie: voice-over Katja & Pepijn

Wat soms wordt vergeten, is dat je niet altijd zomaar twee voice-overs bij elkaar kunt zetten. Als humor een grote rol speelt is het – net als op de planken – wel zo handig als er sprake is van chemie tussen stemacteurs. Schuurman en Lanen kennen elkaar dan ook al veel langer. Zo deed Schuurman in 2005 mee op een hit van De Jeugd en ging zij een paar jaar terug viral met het voorlezen uit Lanen’s boek Sjeumig.

Onze voice-overs hebben al 7.500+
commercials en films ingesproken.

Zoek jij ook een professionele voice-over?
Regel het vandaag bij VoiceCowboys